top of page

kurumsal etkinlik organizasyon

firma etkinlikleri

kurumsal şirket etkinlikleri

ofis içi motivasyon etkinlikleri

çalışan motivasyon etkinlikleri

kurumsal motivasyon etkinlikleri

şirketlerde motivasyon etkinlikleri

şirket etkinliği

kurumsal etkinlik

corporate wellness

company retreat planning

corporate wellness companies

team building retreats near me

corporate wellbeing

team retreats

  • Yazarın fotoğrafıgis atolye

Küçük Prens'in yolculuğunda kendinizi keşfedin.

Yıldızları vardır insanların, ama birbirlerine benzemezler. ( Küçük Prens- Antoine de Saint-Exupéry)


Küçük Prens’in yolculuğuna eşlik ederken Kafkaesk izlerle birlikte kendinizi keşfetmeye hazır mısınız?


Damla Katuk ile gerçekleştirdiğimiz “Küçük Prens Kavramsal Eskiz Atölyesi” ile Küçük Prens’in yolculuğundaki kavramsal ya da Kafkaesk izleri keşfediyor ve suyun şiirselliği ile eskizleştiriyoruz. Kitaptan seçilen sözcükler, paragraflar, olaylar ve figürler üzerinden “Kavramsal ya da Kafkaesk İz”leri keşfeden katılımcılar keşiflerde elde edilen bulguların kent-varlık-mekân felsefesine göre kavramsal lekelere dönüştürüyor, yaşadıkları sorunları anlamlandırıp çözmeleri yolunda adım atıyor ve bu sorunları mevcut ifade tekniklerinin dışına çıkartarak, felsefe-sanat kaygısı ile güçlü eskizlerin üretiyorlar. Ana malzeme olarak “su” öğesinin şiirselliğini kullandığımız atölyemizde disiplinler arası bir çalışma olarak, katılımcıların kendilerine özgü ifade tekniklerini ortaya çıkarmalarını ve kendi yaklaşımları ile kendilerini daha iyi tanırlarken sanata bir adım daha yaklaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz.


Damla Katuk:



2012 yılında Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden onur derecesi ile mezun olan Damla eğitim süreci boyunca katıldığı ulusal ve uluslararası çalıştaylar, atölyeler, değişim programları ve yarışmalar sayesinde; Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Strasbourg gibi çeşitli üniversitelerde bulunma, kentler üzerine düşünme ve ülkeleri deneyimleme imkânı oldu. Çeşitli mimarlık ofislerinde çalışarak özel sektörü de deneyimleyen Katuk, “Su’yun Poetikası, Kafka ve Eskiz” üzerine daha yoğunlaşarak kavramsal ve deneysel işler üretmeye başladı. 2019 yılında Maltepe’de Mam Atölyede çocuklara yönelik suluboya dersleri vermeye, aynı zamanda yetişkinler için de suluboya atölyeleri düzenlemeye başladı. 2020 yılında T. C. Beykent Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak teknik çizim dersleri vermeye başladı. Kafkaokur, Karahindiba, Koza Düşünce, Anbean ve Genç Mimar gibi çeşitli dergilerde çizerlik ve yazarlık yaptı. Üstad Avukatlık Meslek Dergisinde 2017 yılından beri çizerlik yapmaya devam etmektedir. Bunlara ek olarak Zeynep Sarıoğlu’ndan aldığı Suluboya Teknikleri dersi ile başlayan suluboya serüvenini ve mürekkep çalışmalarını 10 yıldır sürdürüyor. 2010 yılından beri Franz Kafka eserleri üzerine yaptığı çizim çalışmalarını, onlara verdiği Kafkaeskiz başlığı altında bireysel olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor ve çeşitli atölyeler düzenliyor.


Çalışanlarınız, ekipleriniz ve iş arkadaşlarınızla bu keyifli deneyimi ister yüz yüze ister online yaşamak için bize yazın. :)


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page